Kontakta oss

👋 Tveka inte att ta kontakt med uppgifterna nedan eller skicka ett meddelande med formuläret.

Näringslivsenheten, Lerums kommun
443 80 LERUM

www.lerum.se/naringsliv

Information Covid-19

Självklart följer vi Folkmyndighetens riktlinjer och uppdateringar kring coronapandemin Covid-19. Du som kommer till Poppa har inga förkylningssymptom, du respekterar avstånd och håller med god handhygien. Vi kommer möblera luftigt och det kommer finnas handsprit i lokalerna.

Information GDPR

Så här sparar vi din uppgifter!
Läs om hur Lerums kommun behandlar dina personuppgifter generellt enligt Dataskyddsförordningen. När du anmäler dig till aktiviteter som arrangeras av Näringslivsenheten kommer vi också använda din mailadress enligt nedan:

  • För att komma i kontakt med dig när eventuella evenemang (där anmälan har krävts) har fått förändrade förutsättningar.
  • För att lägga dig till dig på sändlistan för vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken genom länk i brevet, alternativt kontakta oss direkt på naringsliv@lerum.se.
  • Vi lämnar däremot aldrig ut dina kontaktuppgifter till annan tillika tredje part.

Tillgänglighetsredogörelse

Enligt lagen om tillgänglighet till digital offentlig service ska alla offentliga aktörer regelbundet publicera en eller flera tillgänglighetsredogörelser för sina webbplatser och mobila applikationer. Klicka här för att läsa PDF.

Skicka oss ett meddelande